Сутерен.мк

Добивме и виртуелно пиво

Хајнекен го претстави првото виртуелно пиво, а присутните новинари го нарекоа бизарен виртуелен настан. За време…

БОТ за пиво!

Холандската пивара Хајнекен смисли генијален ладилник за пиво, кој својот газда го следи во чекор како…

Синиша Станковиќ: Скопска прикаска за пивото и разголените убавици

Во летните месеци, пред години, кога во она убавото и ненагрдено Скопје ќе запечеше ѕвездата, единствен…

Ноне Абрашева Ноциќ: Сјајот и бедата на ЕПП – то!

Рекламите постојат откако е светот и векот. Дефиницијата вели дека секое јавно изложување на некој производ…