Сутерен.мк

Зошто е добро да се плаче?

Доколку заради некоја ситуација ви доаѓа да заплазчете, направете го тоа. Немојте да се воздзржувате, бидејќи…

Солзи непресушни

Мојата пријателка е голема плачка. Плаче за секоја ситница и како едвај да чека прилика да…