Сутерен.мк

Испраќањето на Елизабета Втора

Ковчегот на кралицата Елизабета Втора е спуштен во кралската гробница во капелата Сент Џорџ во Виндзор.…

Погреб

Фејсбук с(р)еќавања… Кога ќе умрам, не би сакала да бидам задавена… Може да лебдам во некоја…