Сутерен.мк

Што ти значи вљубеност!?

Полицијата во Дубаи уапси маж бидејќи украл скапоцено младенче од камила и тоа од своите комшии,…

Две децении резервно тркало

Повеќе од 20 години бев во врска со оженет човек. Тој во бракот има две деца.…