Сутерен.мк

Иран ја укина полицијата за морал

Иран ја укина полиција за моралот поради продолжувањето на протестите по смртта на 22-годишната Махса Амини…

Што е „полиција за морал“?

Жестоко критикуваната „полиција за морал“ во Иран не успева да го контролира изгледот на жените во…