Сутерен.мк

Снобизмот насушен

Другарка ми од пред некој месец како да го изгуби здравиот разум! Само се влече по…

Кога глупоста ќе стане материја!

Површноста е непоколеблива во своето спокојство.Уште повеќе: ограниченоста е од мермерна цврстина – се што ќе…

Доблеста и пингвините

Мојата ќерка носи исклучиво OshKosh. Нема многу фајде од тоа, кога со татко и упорно ја…

Ноне Абрашева Ноциќ: Живи и здрави доживотно!

Откако престанавме да одиме во лов на зајаци, да береме дренки, да копаме корења и да…