Сутерен.мк

Парадирање

Како и во секој друг сегмент од животот, ако една формулација на закон функционира во некој…

Преплатена алиментација

Се разведов неодамна, на барање на мојата жена, ама таа ја претера. Бара од секое дете…

Уранија Пировска: Ме трогнуваат тешките судбини

„Во нашата држава постои една традиција на прикривање на пропустите иако во помала мера од порано…