Сутерен.мк

Вонвременски модни правила

Не купувајте многу, но она што ќе го купите нека вреди – Кристијан Диор. Фустанот мора…

На канадските камионџии им скисна од терањето инает!

Канадската полиција се подготвува за насилство пред утрешниот собир на камионџии во Отава на протест против…

Што се е забрането во Северна Кореа?

Жителите на Северна Кореја се многу затворени и конзервативни кога станува збор за сексот. Повеќето од…

Непишани правила што не се почитуваат!

Постојат многу правила на однесување на кои треба да се придржуваме за да бидеме љубезни и…

Твитер го скратува синџирот!

Твитер соопшти дека споделувањето слики или видеа на приватни лица без нивна дозвола сега е против…

25 правила за пишувањето!

Пред повеќе од две децении, британски писател направи листа на “заповеди” за новинари. (Одлични насоки за…

Како да се доживее 100-тата?

Иако никој нејќе да остари, сите сакаме да живееме долго, а пет изолирани острови се чини,…

Пет правила за децата!

Колку и да им оставите наследство, пари и слично, што ќе им обезбеди материјална независност од…

Вистинскиот газда

Не толку оддамна (во 1955 година) издаден е еден глобален прирачник за „соодветно“ однесување на сопругата.…