Сутерен.мк

Правото на адвокат за притворените е „недостапно“

Граѓаните кои биле приведени, лишени од слобода или задржани во полициска станица, многу малку го користеле…

Единствено праведно

Доколку зборуваме за право и правда, тогаш тоа треба вака да биде…

Пубертетски експерименти

Мојот син има 15 години и мислам дека има дечко, а не девојка. Немам цврсти докази,…

Оправдувања што никому не ги должите!

Еден од најважните предуслови за мирен живот е да се биде сигурен во своите избори и…

Ана Павловска Данева: Неоткриена чувствителност

На јавните настапи делува строго, принципиелно, решително, а богатата професионална биографија оформена за релативно кусо време,…

Гордан Калајџиев: Се уште сме темен вилает

Еминентниот стручњак од областа на правото и активистот за човекови права, д-р Гордан Калајџиев, оние што…