Сутерен.мк

Индиски тинејџер ја прекројува шаховската историја!

Шеснаесетгодишниот индиски шахист Рамешбабу Прагнананда забележа историска победа победувајќи го светскиот шампион Магнус Карлсен! Прагнананда ја…