Сутерен.мк

Кој гласаше ЗА?

Денеска во Собранието на 81-та пленарна седница беа изгласани предложените заклучоци за францускиот предлог поднесени од…

Кои се разликите во преговарачките рамки на Македонија и Албанија?

Чиста формулација за „отворање на преговорите за пристапување“ без креативните решенија две фази, како во македонскиот…

Македонско – бугарските преговори не смеат да бидат тајни

Придонес кон тековните јавни консултации за предлог преговарачката рамка за Северна Македонија за пристапување во ЕУ…

Македонија и кажа „не“ на ЕУ

Премиерот Димитар Ковачевски му се заблагодари на францускиот преттседател Емануел Макрон за ангажманот да се најде…