Сутерен.мк

Предавство

Фејсбук с(р)еќавања… Предавството не е сива зона. Без разлика на околностите – или си, или не…

Совест

Многу ве сакам Дарлинг и едвај чекам да го прочитам следниот ваш коментар на нашите проблеми.…

Кој всушност, ја предал Ана Франк?

Нова истрага го идентификуваше лицето кое можеби ги предало Ана Франк и нејзиното семејство на нацистите.…

Предавство

Фејсбук с(р)еќавања… Предавството не е сива зона. Без разлика на околностите, или си или не –…