Сутерен.мк

Колку чини преживување во Македонија?

Сојузот на синдикатите на Македонија изминатиот период аргументирано укажува дека животот на македонскиот работник и граѓанин…

Како да се преживее при пандемија?

Никогаш не е отповеќе да си повториме некои златни правила за кризни времиња. Особено, што кај…

Прилагодување

Пред една година ја изгубив работата. Имам маж, кој има мала плата, две деца и живееме…