Сутерен.мк

Горан се враќа дома

Претставата „Моето име е Горан Стефановски“ на црногорскиот режисер Бранислав Миќуновиќ премиерата ќе ја има утревечер…

Мики Манојловиќ: Сите отидоа во мајчина им

Како прво, човекот не се вика Мики, туку Предраг Манојловиќ. Како второ, не е само ѕвезда,…