Сутерен.мк

Со препознавање на лице отклучување и стартување и на автомобилите

Continental претстави двостепен систем за контрола на пристапот до автомобилот, базиран на биометриско препознавање на корисникот.…

Кој за Корона, кој за љубов!?

Имам 70 години, а десет од нив сум вдовица. Неодамна, запознав еден фин човек исто така,…