Сутерен.мк

Мастурбирање

Мојот син, кој има 12 години постојано се затвора во купатилото и во својата соба и…

Линкедин ги демнел своите корисници

Линкедин спровел експерименти на повеќе од дваесет милиони корисници во текот на пет години кои, иако…

Твитер го скратува синџирот!

Твитер соопшти дека споделувањето слики или видеа на приватни лица без нивна дозвола сега е против…