Сутерен.мк

Малограѓанска филозофија

Здраво Дарлинг, Имам еден проблем, можеби по малку смешен, но да почнам од почеток. Живеам во…

Прилагодување

Пред една година ја изгубив работата. Имам маж, кој има мала плата, две деца и живееме…