Сутерен.мк

Пустец ќе подигне биста на Гоце Делчев

Градоначалникот на Општина Пустец, Пали Колефски, изјави дека го поддржува барањето на Македонска алијанса за европска…

Македонско културно лето во Пустец

Со настап на ансамблот „Преспа” на плоштадот Гоце Делчев во Пустец, Мала Преспа, Албанија, синоќа свечено…

Одложена регистрацијата на бугарскиот клуб во Пустец

Од страна на бугарската Фондација Македонија, на социјалните мрежи е објавено дека денеска во Пустец, Мала…