Сутерен.мк

Шпиц и Уки: Деца на среќата!

Нема промашување: тој си е на истото место каде што е и секој ден, во последниве…

Џони Штулиќ и македонскиот пасош!

Како била одбиена апликацијата на славниот Џони за македонски пасош? Борис Тадиќ и Стипе Месиќ му…