Сутерен.мк

Ленче Ристоска: Допрва ќе ги чувствуваме импликациите од измените на Кривичниот законик

Јавната обвинителка ова го изјави коментирајќи го застарувањето на делата за обвинетите во случајот „Таргет-Тврдина“ за…

Александра Мијалкова: Незаслуженото е минливо и многу лажно!

„Се случуваат во животот нефер работи, кога не им се оддава вистинското признание на пожртвуваните, кога…