Сутерен.мк

Најблиските непријатели

Сакам да го тужам сопствениот брат, сопствените родители за куќата која му ја дадоа беспоговорно на…

Родителска рамнодушност

Имам родители кои мислам дека никогаш не ме сакале. Не се сеќавам дека мајка ми ме…