Сутерен.мк

Духот од срцето

Фејсбук с(р)еќавања… Се ми е поинаку последниве месеци. Некаков скриен ловец на совеста и искушението, кој…

Бранка Д. Најдовска: Записи од сутеренот

На некои луѓе навистина треба да им се направи колиба надвор од градот, бидејќи во друг…

Синиша Станковиќ: Чашка сништа

Неретко си правиме сеир со накиснатите комшики, па дури, и со нашите поубави половини, кои кутрите,…

Синиша Станковиќ: Бескрајна приказна

На Дуле С., со кого знаевме толку убаво да молчиме в кафеана… Дента кога на вратата…

Синиша Станковиќ: Тоа беа времиња…

На друштвото од ”Починка”, луѓето поради кои беше убаво да се живее и тука Со почетокот…

Бајпас

Фејсбук с(р)еќавања… Се ми е поинаку последниве денови. Некаков скриен ловец на совеста и искушението, кој…

Миле Папазовски: А да ми читаш…

Седев и читав книга во библиотека зашто не ми дозволуваа да земам две книги… та едната…