Сутерен.мк

Паметна сијалица за беспомошните

Технолошката компанија „Ноби“ од Антверпен произведе светилка која користи вештачка интелигенција за да сигнализира кога постаро…

Има ли во сијалиците воздух?

На часовите по противпожарна заштита учевме дека кислородот о огнот се најдобри другари. Кога во стаклениот…