Сутерен.мк

Игор и Тереза Хаџи Бошкови: Македонска рамка на англиско – ирска приказна

Синот на култниот скулптор Петар Хаџи Бошков и сликарката Лилјана Ѓузелова, кој гради успешен телевизискиот бизнис…

Петар Хаџи Бошков: Треба да се дебатира, а не наметнува

Својот осумдесет и втори роденден и петте децении творештво, академскиот скулптор Петар Хаџо Бошков ги одбележа…