Сутерен.мк

Диетата на супермоделите

Една од најпопуларните диети меѓу славните личности од шоу бизнисот е шведската диета, за која навосно,…

Продукти за слабеење

Освен намален внес на калории и зголемена физичка активност, за ефикасно слабеење важен е и квалитетот…

Инјекција за слабеење

Аптеките во Велика Британија од неодамна почнаа со продажба на „инјекција за слабеење“, за која не…

Сирења што не дебелеат!

Добро сега, сите знаеме дека освен зелка, карфиол (онака, сирови)… се друго има и тоа како…

Бранка Д. Најдовска: Сиромашни и дебели

Преголемата телесна тежина е присутна во сите општествени слоеви, но богатите многу поуспешно и се опираат…

Напитоци што топат маснотии

Премногу сало на стомакот се смета за исклучително опасно по здравјето на срцето, а дури и…

Како најмногу се трошат калории?

Дефинитивно едно од најгорливото прашање во веќе, секуларната религија – да се изгледа како ретушираните фотографии…

Што се случува при слабеење?

Во физиолошка смисла губењето на тежината е напорно за телото и тоа од неколку причини: Ние…

Кога без јагленохидрати?

Нашиот однос на љубов и омраза кон јагленохидратите веќе е избеган од контрола, па исхраната ја…