Сутерен.мк

Кому му стои подобро?

Понекогаш, намерно или случајно, некои познати дами на офцијални собиранки знаат да прошетаат во креација што…

И со над пеесет – „газат“!

Ова се само дел од прославените светски жени кои и со над пеесет години (а богами,…

Шизофрени небулози за познатите!

Теориите на заговор не ги следат само Бил Гејтс, антените, вакцините, коронавирусот… Тие се насекаде, за…

Како ќе изгледаа, ако не се оперираа?

Многу од светски познатите дами не можат да му оддолеат на искушението на „подмладување“ со естетска…

Мажи кои стареат како добро вино

Нема тука нешто многу муабет. Ова се дел од славните мажи кои во своите средовечни децении…