Сутерен.мк

Крвна зависност

Драга моја Дарлинг, те молам за голем совет. Имам постар брат со кого сме израснати сами…

Свекрва и снаа

Драга Дарлинг, имам чувство дека свекрва ми постои само за да ми го загорчува животот. Живееме…

Зошто младоженецот ја пренесува невестата преку прагот?

Пред Нова година се случуваат многу предлози за брак, па ајде да ја „раскринкаме навиката“ зетот…