Сутерен.мк

Сокол Марковски: Дозволи да летне ко’пиле

-Изложбата насловена „Дозволи да летне ко’пиле“ на Сокол Марковски ( се однесува на невидливоста на одредени…

Сокол Марковски: Живот под маски

Стојам пред куп непознати луѓе, што и да кажам, тие се смеат! Не знам дали е…

Сокол Марковски: Во името на осмиот ден!

Дали е среќа или несреќа што Матријархатот го изгубил приматот од Патријархатот?! Без оглед на величината…