Сутерен.мк

Ботоксирано сончање

Дечко ми многу почна да ми оди на нерви зашто не ми одобрува пред летниот одмор…

Бела бутина или пот од нилски коњ?

Како суштество пораснато покрај вода, отсекогаш ми изгледале смешни полумртвите тела исполегнати на песокот, кои патетично…