Сутерен.мк

Сезонско дотерување

Сопругот нагло ми се здебели, а треба да одиме на одмор и тоа со пошироко друштво!…

Бранка Д. Најдовска: Кога се мора, се може!

За да ви биде животот полесен поттикнете го сопругот, синот, партнерот, да готват. Дури и кога…

Бранка Д. Најдовска: Диета

Никогаш завршената приказна како да постои откако е создадена жената: Нова година да помине и слабеам!…

Цената на размножувањето!

Омажена сум неколку години (имам 34) и сопругот инсистира на дете, но јас не се чувствувам…