Сутерен.мк

И со над пеесет – „газат“!

Ова се само дел од прославените светски жени кои и со над пеесет години (а богами,…

Снежана Сани Богдановска: Средовечни жени

Не нарекуваат „жени во средни години“. Или „најдобри“. Или „кризни“. Зависи од контекстот. Тоа е опасна…