Сутерен.мк

Игор Пачемски: Don’t play that song again/Silentium Aeternum

Comme d’habitude и оваа година доаѓа мај во нашиот (вашиот) крај. Ретро спомени на првиот пеглан…

Знаете ли кои сме ние?

Дали знаете кои сме ние? * Ние сме оние кои ќе постигнат релевантност во уметноста. Дали…

70 години став!

Во 1951 година, на 14 март, Алберт Ајнштајн го прославувал својот 72 – ри роденден. После…

Сомневање

Фејсбук с(р)еќавања…. Мислев дека сум премногу жива, за да растам исправајќи ги колената. Секако, не скокнав…