Сутерен.мк

Околу 19 илјади Македонци се неписмени

Во Македонија најголем број од населението е само со средно образование, една четвртина имаат само основно…

Кога животот е потежок од смртта

Суицидот годишно коси пове ќе животи одошто загинаа во воениот конфликт во 2001- ва. Иако, во…