Сутерен.мк

Родилиштата како мачилишта

„…Повеќе од 80 проценти од жените наведуваат дека претрпеле ’медицинска небрежност’, и голем дел се жалат…

Каква врска, такво опоравување

Збогум човеку на мојот живот! Бевте сигурни дека тоа е тоа! Веќе се замислувавте себе си…