Сутерен.мк

Два јубилеи на Киро Донев

„Македоника литера“ деновиве ја објави книгата на Киро Донев „Моите приказни“, којашто претставува избор од неговите…

Струмички карневал по 30-ти пат

Со симболично предавање на клучот и власта на карневалџиите, почнаа карневалските празнувања во Струмица кои ќе…

Бранко Бенинов: И покрај промајата, се уште здрав!

Со актерот при Народниот театар од Струмица и еден од учесниците во хит претставата „Секс таблетки“…