Сутерен.мк

Александра Мијалкова: Незаслуженото е минливо и многу лажно!

„Се случуваат во животот нефер работи, кога не им се оддава вистинското признание на пожртвуваните, кога…

Бајруш Мјаку: Не треба само да се сака, треба и да се умее!

Сосема посебна, оригинална, во секоја смисла неспоредлива е појавата на Бајруш Мјаку – актер кој, освен…