Сутерен.мк

Оливера Николова: Пишувањето ме очовечи

Многу би сакала да верувам дека го заслужувам овој момент. Ова што се случува овде. Верувајте…

Кадифената покривка на нејзиното творештво

Во фоајето на Националната опера и балет вчера се одржа промоција на десет тома од творештвото…