Сутерен.мк

Телевизор што се „јаде“!

Јапонски професор развил прототип на ТВ екран кој може да се лиже и кој може да…

Крахот на медиумската дебата!

Телевизиската продукција е одлика на медиумски високоразвиените земји и под неа, по правило, освен сржта на…

Петре Прличко: Жал за младост!

Срцето секогаш копнее по нешто. Копнежот најчесто, знаеме по што е. Само во еден период во…