Сутерен.мк

Колкава температура може да издржиме?

Уште со истражувањата на НАСА од 1958 година, воспоставена е комфорната зона на температура помеѓу 4…

Кога е измислен климатизерот?

Старите Римјани имале развиен систем на подно греење со топол воздух (горејќи јаглен и дрво), а…