Сутерен.мк

Теута Арифи: Ретките судбини се за ретки луѓе!

Теута Арифи (Тетово, 1969 година), дипломирала филологија на Приштинскиот универзитет, а магистрирала и докторирала на Филозофскиот…

Ермира Мехмети: Прашањето за името е емотивно за сите

“Заштитниот знак” на Демократската унија за интеграција т.е. како што сметаат многумина, поубавата слика на оваа…