Сутерен.мк

Тоше Митрески: Никој и Ништо

Прифаќањето на својот ништожен идентитет го прегрнувам со раширени раце и топло срце како исклучителна привилегија…

Тоше Митрески: Хумусот никогаш не беше опција

Среда, Водњанска, Скопје, 9.45 часот… Инкарцериран во длабок внатрешен конфликт во фаза на дефрагментација на запрашена…