Сутерен.мк

Модна најава за пролетта 2023-та

На Модната недела во Њујорк, до сега се прикажаа стотина дизајнери и веќе се знаат водечките…

Снежана Сани Богдановска: Младоста е убава, но зрелоста е прекрасна!

Пред кусо време ја сликав својата последна фотосесија во која се промовираше нова колекција за чанти…

Романтиката на Вествуд!

Грчкиот мит напишан од Лонгус за љубовниците Клое и Дафнис, напуштени веднаш по нивното раѓање, одгледани…