Сутерен.мк

Рекоа за трпението…

„Боже, дај ми сила да го променам она што можам, трпение да го прифатам она што…

Пубертетски експерименти

Мојот син има 15 години и мислам дека има дечко, а не девојка. Немам цврсти докази,…