Сутерен.мк

Јасна Котеска: Техно-тела

Сакам стерео ФМ инсталирано во моите заби. Зад рафовите со конфекциските уши, чека и новата генерација…

Најзначајните моменти на „убавина“ во 2021-ва!

Додека светот полека излегуваше од изолација (за деновиве пак, да влегува чекор по чекор), јавните личности…

Среќната Моника!

Моника Белучи, која е веќе во шестата деценија од својот живот, не се плаши од стареење!…

Најубавиот хотел на светот

Помеѓу Омбрија и Тоскана во Италија се наоѓа хотелот Castello di Reschio, дворец од десеттиот век!…

Убавината како битна и непресудна!

Клишето дека внатрешната убавина е најважна како да добива на значење! Сега, баш не дека е…

Како да го успорите стареењето?

Младоликиот изглед, како и многу други физички карактеристики се пред се, последица на гените, но сепак,…

Тајните за убавина на Елизабет Тејлор

Легендарната актерка се шминкала сама и тоа не само приватно, туку и за важни настани!И не…

Бранка Д. Најдовска: Чуму ти е баба со лице на девојка!?

“Возраста е добар учител, ама лош козметичар. Кога бирате маж, добро би било да е тој…

Ноне Абрашева Ноциќ: Анимирани ли ти се веѓите?

Убавина е апстрактна именка од женски род, за која не постои доволно прецизна дефиниција. Таа живее…