Сутерен.мк

Ана Павловска Данева: Неоткриена чувствителност

На јавните настапи делува строго, принципиелно, решително, а богатата професионална биографија оформена за релативно кусо време,…

Оливера Китанова: Адвокатот на ѓаволот!

“Среќна околност за мене е што можам целосно да и се посветам на работата со оглед…

Јоана Поповска: Жената што не мирува

Што ја натера актерката која себеси се смета за успешна личност да се кандидира за пратеник?…