Сутерен.мк

„Симон Визентал“ ја поддржа забраната на фашистички клубови

Центарот „Симон Визентал“ даде јавна поддршка за предлог-законот на пратеничката Рашела Мизрахи, кој предвидува да се…

Еврејската заедница со кривична против „бугарските работи“

Претседателот на Еврејската заедница во Македонија, Пепо Леви, најави дека заедницата ќе поднесе кривична пријава за…

Кој го уби Корчагин?

Раде Јовчевски Корчагин е убиен два пати. Еднаш од фашистите Бугари, а денес за жал од…