Сутерен.мк

Џон Малкович и македонската влада

Академски професори (28), театарски, филмски и музички уметници, амбасадори на македонската, српската, балканската и европската култура…

Ново филмско студио во вселената!

Модулот што е домаќин на филмско студио и спортска арена би можел да биде поврзан со…