Сутерен.мк

Александар Поповски: Многу ми е гајле!

Како го толкувате мислењето дека припаѓате на „стрип – генерацијата“? – Еднаш двајца атентатори биваат погодени…

Дарко Митревски: Тестостерон изгубен во вселената!

Како го толкувате мислењето дека припаѓате на „стрип – генерацијата“? – Никако. Стрипови читам откако знам…

Сабина Ајрула Тозија: Едвај се исчистив од Вера!

Во филмот „Време, води“ (од 1980 година) на Бранко Гапо, еден од ликовите е мајка на…

Магдалена Андоновска: Исвиркана вистина

Приказна за “девојката од разузнавањето“ беше многу оддамна, сепак таа се уште отвора многу прашања, и…

Јовица Михајловски: Прирачник за опстанок

Повод за овој разговор со него е снимањето на филмот „Прирачник за самоуништување“, по сценариото на…

Петар Арсовски: Двојниот живот на Бугер!

И пред и по историското „Земи цевку и работи“ со „седмата сила“ си немаше многу „оди…

Неда Арнериќ: Големата жал на нимфата

Што си вели во огледалото? Што мисли за соблекувањето пред камерите? Што сонува? За што најмногу…

Contact Us