Сутерен.мк

Јасна Котеска: Уживај!

Во 2003 година Роман Абрамовиќ наеднаш ги купи Челзи, петтата (Пелорус) и шесттата (Ле Гранд Блеу)…

Јасна Котеска: Фатална заводливост

Најчестата претстава за големата љубов е љубов пред или по бојното поле. Луѓето никогаш не ја…

13 највлијателни древни Грци

Солон (630 – 560 г.п.н.е.), еден од седумте мудреци на Грција Една од иновациите по која…

Јасна Котеска: Облеката на полот

Нашето полово секојдневие е маскарада. Успешноста со која трансвеститите го „глумат“ спротивниот пол е доказ колку…