Сутерен.мк

Значи, ништо не остана свето!

Унгарскиот мајстор на фотошопот, кој на социјалните мрежи се потпишува како PixelFaker, посакал да види како…

Исчезнува зборот „нормално“?!

Мултинационалната компанија Унилевер, која произведува стока за широка потрошувачка, најави дека веќе нема да го користи…